Май, май не е от лошите менте части а от лошите менте майстори!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Качествени части за ремонт на ДВГ - от къде ?
Collapse
X
-
Ба*и чудото ... мислех,че имам здрав радиатор за смяна, а се оказа, че изобщо не е така.
Момчета, гледайте добре като вземате нещо свалено от друга кола - радиатора, който взех преди 6 месеца, сега се оказва почти неизползваем - една от медните тръби, излизаща от радиатора, е отрязана по най-грозен начин - по всяка вероятност с клещи, защото е характерно смачкана.
Някой има ли идея дали може да се оправи това, или да търся някой да ми залепи оригиналния радиатор ?Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:05.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеБа*и чудото ... мислех,че имам здрав радиатор за смяна, а се оказа, че изобщо не е така.
Момчета, гледайте добре като вземате нещо свалено от друга кола - радиатора, който взех преди 6 месеца, сега се оказва почти неизползваем - една от медните тръби, излизаща от радиатора, е отрязана по най-грозен начин - по всяка вероятност с клещи, защото е характерно смачкана.
Някой има ли идея дали може да се оправи това, или да търся някой да ми залепи оригиналния радиатор ?.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Момци, отделих двата радиатора един от друг, та да питам - има ли начин да се смени водния радиатор на колата без да се разкачва всичко по климата, или ще трябва да се бъркам после и за пълнене на климатроника ?!?!?
Comment
-
Да колега може вдигаш колата на 2 доста високи тухли ако нямаш подемник и вадиш радиатора от долу при нужда сваляш бронята за да ги разделиш ,но ти казваш ,че вече си ги разделил двата радиатора ,а за части мога да ти купя орегинални и да ти ги пратя като цени са като в БГ155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Мерси колега, ще те имам в предвид за нещо по-нататък
Аз питах за радиатора, защото не ми се ще да се точи системата на климата - и без това разхода за текущия ремонт ще ми е преко сили в този момент точно
Comment
-
става става,аз също сменях радиатора за антифриза преди година и нещо и мога да кажа че зорът е да ги отделиш като са колата иначе се сваля само единият без да буташ този за климатаEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМомци, отделих двата радиатора един от друг, та да питам - има ли начин да се смени водния радиатор на колата без да се разкачва всичко по климата, или ще трябва да се бъркам после и за пълнене на климатроника ?!?!?
тука ще се сетиш сам как съм го правил
ПП приготви си чувала с псувните, за да ти е подръкаAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Хех, псувни няма да готвя, защото не смятам да го правя аз
Иначе равносметката до тук след един ден работа по колата :
- стартера беше тоталка - за 95лв е сменено почти всичко в него - остана само корубата май да е оригиналната... ;
- главата е свалена и шлайфана - забележки по нея няма. Момчетата бяха учудени в какво добро състояние са валовете за кола на 325 000 км ... като нови са;
- в блока също няма проблеми - цилиндрите не са надрани и износени, буталата си изглеждат супер - няма разместени или спукани ризи;
- клапаните са в доста лошо състояние - повечето надхвърлят допустимите стойности на хлабините (0.4-0.45) - има един и с над 0.6 ... ужассссст, аз се чудех какво трака в мотора ...
Утре ще се напасват клапани, очаква се доста играчка с пуловете ... дано нещата се получат добре. Остава и смяна на водния радиатор, и дай Боже ако всичко е наред, в понеделник привечер колата да запали.
Ново масло и нов антифриз надали трябва да споменавам... Ще се почисти и масления сепаратор. Лошото е, че майсторите се опасяват, че главата май не е сваляна преди това, макар че уж правих ремонт ... Забравих обаче да попитам за състоянието на водачите на клапаните - надявам се ако се регулират правилно и добре, да няма проблеми нататък.
Ем'тва е - слагам малко снимки, щото и на мен ми бе интересно да си видя вътрешностите на колата лично - в общи линии, за мотор на над 320 000 всичко е повече от добре
- снимка 1 - общ вид на свалената глава
- снимка 2 - единия вал от близо
- снимка 3 - цилинди и бутала в суров, непочистен вид
- снимка 4 - "новия" ми стартер
Comment
-
На снимката така изглежда ... наживо е другояче. Или поне не видях да има някакви подобни дефекти ...
Тъмната част на снимката е масло.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 21:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеА аз като гледам цвета на валовете... Изпускателния е сменяван вече!!!!Надолу няма ли да се отваря тоя мотор ?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment